Вътрешният министър Бойко Рашков: Угояването на властта беше дотук! Започват арестите!

Вътрешният министър Бойко Рашков: Угояването на властта беше дотук! Започват арестите!

Вътрешният министър Бойко Рашков е категоричен, че не се страхува от никого!

Бойко Рашков е новият вътрешен министър на служебния кабинет, сформиран от президента Румен Радев. Днес той встъпи в длъжност заедно със служебния премиер ген. Стефан Янев и останалите министри като заяви, че не се страхува от никого.

Бойко Рашков готов за скандални арести на властта

„Мафията и мутрите не ме плашат. Не ме плашат и лица от досегашната власт, каквато и слава да им се носи. Готов съм за арести и знам, че се задават скандални такива. Готов съм и премиера в оставка Бойко Борисов да арестувам на мига, в който имаме конкретните доказателства“, категоричен е вътрешният министър.

По думите му именно това очаква целият български народ, който отдавна каза тежката си дума – иска не само падането на Борисов и ГЕРБ, но и жестоки наказания за корупцията. Както и ефективни присъди за виновниците, разграбили държавата.

„Не аз искам Бойко Борисов в затвора, хората го искат, България настоява за това от месеци. Защото народът ни е търпелив, но не е глупав“, каза и президентът Румен Радев в деня на старта на новото правителство.

Според депутатката от 45-то Народно събрание Татяна Дончева пък е необходим още само един свидетел срещу Борисов, за да може белезниците да щракнат около китките му.

„Много са събраните срещу него доказателства и е нужен още един свидетел. Успеем ли да го накараме да говори, Борисов е в затвора“, убедена е Татяна Дончева, която, както знаем, е брилянтен юрист, пише kritichno.com.

Колкото до задачата на служебния кабинет да организира следващите парламентарни избори на 11 юли, Бойко Рашков застава с името и честта си. Знаем, че той е бил шеф и на Националната следствена служба.

„Няма да допуснем дори един купен вот на тези избори. Всичко ще е честно и прозрачно – такова, каквото трябваше да бъде винаги, но за жалост през последните години забравихме.

Този кабинет няма да позволи името на България да бъде опетнено за пореден път пред света и да гледат на нас като на по-долна ръка нация. Всичко това приключи“, кълне се Рашков, пише 24chasa.bg.