Вежди за вота от чужбина: Доживях държавата ми да се командва от слугини, перачки, гледачки и берачки…

Вежди за вота от чужбина: Доживях държавата ми да се командва от слугини перачки гледачки и берачки…

Вежди Рашидов нападна остро гласоподавателите на „Има такъв народ“ от чужбина.

В интервю бившия министър на културата в две от правителствата на Бойко Борисов заявява, че е потресен от от това, че хора, които от години живеят в чужбина, декларират подкрепа за Слави Трифонов.

По-рано днес излезе социологическо проучване, което определя на партията на шоумена първо място на изборите на 11 юли.

„Аз доживях държавата ми да бъде контролирана и командвана от слугини, перачки, гледачки, берачки… При положение, че в тази държава продължава да има БАН, учени, академици, интелигентни, талантливи хора, гениални творци, артисти, художници… Е, това доживях“, казва Рашидов в интервю, публикувано днес в сайта ПИК.

Вежди от години е на нож със Слави Трифонов.

При предишни свои медийни изяви прочутия скулптор разкри, че заради просташки скечове в шоуто му, в които го изкарвали пияница, сина му Вадим омерзен напуснал България и заживял с децата си във Виена.

Коментари

Един отговор за “Вежди за вота от чужбина: Доживях държавата ми да се командва от слугини, перачки, гледачки и берачки…”

  1. Даниел Геренски

    …слугини, перачки, гледачки и берачки… Повечето от тях бяха квалифицирани специалисти, изгонени от бездарно „политическо“ управление (без коментар за „управленските“ им умения). А тяхните избиратели какви са , основно държавни чиновници и „Асановци и Айшета“ от маалата без никакво образование. Боклук..! И аз съм омерзен, но стоя тук, безродия.