Виктор Стоянов загатна коя от участничките в „Ергенът“ няма да е на финала

Виктор Стоянов загатна коя от участничките в "Ергенът" няма да е на финала

Венета Костова спокойно може да конкурира скандалната Зорница или както се опитва да се наложи – Зори Джи, а също и Габриeла, но неслучайно именно дупничанката е известна като Кралицата. „Нейно дупнишко величество“ обаче, ще остане без роза от „ергена“ Виктор Стоянов.

Поне така изглежда засега, след като той намекна в случаен разговор с поп фолк певицата Диона, която пък наскоро избълва огън и жупел за предаването и за самия Виктор, а впоследствие смени мнението си за него, защото междувременно се запознали.

Диона се възмути, че Виктор не е дал шанс на скандалната Зорница, която не спира да предизвиква вълна от коментари в социалните мрежи с изцепките си, а публикацията ѝ звучеше буквално като обвинение. По всичко изглежда обаче, че тя и „Ергенът“ са намерили път един към друг, защото се появиха в общо стори.

„Следващата ми любимка е Венета“, заяви Диона, а от реакцията на Виктор стана ясно, че и нея няма да я бъде дълго време.

„Ще те разочаровам“, отсече Виктор с доста широка усмивка, но това предстои скоро да разберем.

Междувременно Венета качи стори, на което показва близост с неизвестен млад мъж. Кадърът е от дискотека, а двамата изглеждат доста разгорещени.