Вилдан Байрямова попиля Карадайъ и ДПС: Не ми подменяйте родината, защото ставам зла!

Вилдан Байрямова попиля Карадайъ и ДПС: Не ми подменяйте родината

Не съм подразнена, а бясна. Не ми подменяйте родината, защото ставам зла. И не ми пука кой лидер на коя партия на коя държава се нагъзва, предателствата не прощавам!

Всъщност, пука ми. Продадохте я! За 30 сребърника и стотици милиони евро! За къщите за тъщи, Карадайъ, кво казваш? за „магистралите“ /щото сме виждали истински такива по света/, за Сараите, дето за разкоша му онези клетници от живия щит от хилядите депесари в Росенец не са и мечтали /и да ги питам пак кого и от какво браниха тогава/, няма да изброявам повече…

Хора, обидно е. Наличието на партия, регистрирана и функционираща против Конституцията. Текстовете там са категорични, обаче няма категоричност отникъде другаде, всички са глухи и слепи. Толерантност, викате.Обидно е един етнос да бъде капсулиран и монополизиран от една партия и тя да прилага всички механизми на манипулацията, за да го подчини. И подчинението да бъде главният й лост, за да си гарантира обогатяването на бизнес-крилото за сметка на мизераблите на село, които като стадо под команда гласуват.

И знам как, виждала съм с очите си как десятниците ги извозват до секциите, нали не се съмнявате. Нагледах се на това 30 години в Кърджали. А виждам какво е сега на село…Хората ги няма, те са на гурбет някъде из Европа, а къщите зеят пусти, с тук-там някой немощен старец.

И защо ги няма младите трудоспособни хора? Защото ДПС им осигури настояще тук?!?

Ми нали винаги е на власт?Дали тези хора ще прогледнат, съмнявам се. Мога да ви разкажа за агитацията, пардон, за манипулациите и фалшивите внушения, за сплашванията с нов „възродителен процес“, цялата им фразеология ми е толкова втръснала, че преди да отворят уста, ми е ясно какво ще избълват. Нямат срам, честно, нямат срам.

От #Магнитски пък хич, и от това ще опитат да извлекат позитив, помнете ми думата.#ама бяснасъмбе!

Автор: Вилдан Байрямова, фейсбук