Владимир Путин: Целият свят ще е в краката ми, когато възстановя СССР

Владимир Путин: Целият свят ще е в краката ми когато възстановя СССР

Лидерът на Русия си е поставил много амбициозна цел. Владимир Путин иска да възстанови Съветския съюз, доколкото е възможно към днешна дата, разбра Е-новини.

В проекта на Путин влизат Русия, Украйна и Беларус като основни стълбове на СССР. Привличането на Беларус няма да е проблем, тъй като Лукашенко неведнъж афишира добрите взаимоотношения с руската държава.

С Украйна обаче ситуацията е по-особена. След анексирането на Крим украинската държава е враждебно настроена към Русия. Въпреки това обаче огромна част от населението на Украйна все още симпатизира на руснаците и ги има за братски народ.

Владимир Путин връща мощта на Русия като част от СССР

Владимир Путин връща мощта на Русия като част от СССРИдеята на Путин е да възроди СССР, за да може да унищожи Запада в този му вид и съответно да го покори след това. Според редица източници от 30 години Владимир Путин мечтае за отмъщение срещу САЩ, които спечелиха Студената война. По онова време Путин е бил агент на КГБ и е понесъл тежко загубата.

Самият Путин загатна за връщането на СССР с обединение на Русия, Украйна и Беларус с думите: Историята предопределя триединството на беларуси, украинци и руснаци в нашия народ, съобщи БТВ.

Планът на Путин включва отслабване на САЩ в икономически план и вербуване на страни от ЕС, както се случва с Унгария на Орбан в момента.

Руският президент няма намерение да нарушава мира по света, а ще гони целите си по мирен начин, доколкото това е възможно.

Източник: Зона 98