Владо Береану попиля Борисов: Отивай да бачкаш за 1300 лв. на месец да те видя как ще живееш

Владо Береану попиля Борисов: Отивай да бачкаш за 1300 лв. на месец да те видя как ще живееш

Владо Береану разби на пух и прах Бойко Борисов!

Журналистът Владимир Береану отдавна е изразил неприязънта си към Бойко Борисов. Почти няма негово предаване по “Евроком”, което да не осмее или унизи бившия ни премиер.

Според Береану Борисов е оставил България в толкова безпомощно положение, че ще ни трябват години да се съвземем. Той дори прави паралел със социализма и времето на Тато, пише Petel.bg.

“По-зле сме, отколкото при социализма. Тогава държавата те репресираше, но ти даже не разбираше, докато сега имаш база за сравнение. Член на ЕС сме и какво от това, нещо да ни е помогнало това? Най-бедните сме, най-корумпирани и най-злепоставени в Европа.” – смята бившият съпруг на Кака Лара.

Той е на мнение, че нещо много неприятно се е случило в детството на Борисов, за да има днес той такива големи комплекси.

Явно като е бил малък не са му давали да играе с играчки и по цял ден е биел другите деца”, смята Береану.

Владо Береану срази Бойко Борисов

Той е категоричен, че Борисов трябва да намали парите, които има, а най-сигурният начин за това е да му се намали заплатата. Разбира се, Владо Береану тук си служи с ирония и сарказъм.

“Да ходи да си играе с машини за 1300 лв. заплата, да го видя как ще живее”, изригна журналистът.

А може би неговата заплата в “Евроком” е именно толкова и затова иска да види експремиера дали ще се оправя с подобна сума на месец.

Публична тайна е, че Бойко Борисов има в банковите си сметки милиарди левове, а и още е пресен споменът за снимките му с полови милион евро в нощното му шкафче.

Владимир Береану пък никога не е бил богат, тъй като е от онези журналисти, които са неподвластни на властта, която и да е тя. Затова ненавистта му към хора като Бойко Борисов, забогатели по съмнителен начин, е огромна.