Ясновидката Катя Костадинова: Хващаме лоши очи от „Фейсбук“, ако публикуваме такива снимки

Ясновидката Катя Костадинова: Хващаме лоши очи от „Фейсбук“ ако публикуваме такива снимки

Катя Костадинова е сред най-прочутите майсторки в гледането на кафе. Занаята тя наследява от своята баба по майчина линия, която познавала много. Другата ѝ баба по бащина линия пък също имала екстрасенска дарба – гледала на боб.

Катя признава, че започнала да разчита знаците в чашата с кафе още на крехката 14-годишна възраст. „Първо на мои приятели, на роднини, на познати на майка ми. Един от първите ми случаи беше на хора, които искаха да разберат кой е обрал къщата им.

Дадох насоки на потърпевшите как изглеждат крадците и те се досетиха кои са“, разкрива ясновидката. Тя споделя, че много голяма част от проблемите, с които идват хората при нея, са любовни.

„Например връзката им е приключила и питат дали ще се възобнови и как може да им се помогне. Има и такива, които идват редовно за консултации. Мога да дам препоръка за поведение, да направя характеристика за съвместимост между партньорите.

Има кармични партньори, на които им е писано да се срещнат, но връзката им се изчерпва и понякога единият не иска да освободи другия. Ако го преследва и му изпраща непрекъснато мисловна енергия, тя може да натовари полето му и без да иска, да му създаде блокаж. Понякога тези хора имат нужда от среща с психолог, защото са развили зависимост към партньора си, подобна на тютюнопушенето“, разяснява Костадинова.

„Ако ви е писано да създадете семейство, това ще стане. Въпросът е кога. Често след дълга или изпепеляваща връзка над 3 години човек остава сам за голям период. Това може да е свързано с блокаж или с жизнения цикъл, в който той се намира.

Не бива да мислим и да отправяме енергия към предишен любим, за да не сме свързани с него и лесно да намерим нов. А когато искаме истински да си починем, добре е да отидем в чужбина между 3 и 7 дни. Сменяйки енергийното поле, ще се върнем с положителната енергия на посетената страна и ще започнем да привличаме приятни хора и събития“, допълва гледачката.

Според нея е напълно възможно сами да си създадем защита срещу нервни и неприятни хора.

„Ако имаме невротични приятели, по-добре е да ограничим контакта с тях. Полускъпоценните камъни, съответстващи на зодията и поставени на бюрото или в чантата, зареждат с енергия и пазят от лоши очи. Най-лесно се чистят, като се пуснат под течаща вода и след това се оставят на слънце“, съветва ясновидката. По нейни думи най-сигурният начин да се зареждаме със здраве, енергия и да предизвикаме успеха, да даваме любов и да помагаме.

„Ако сме лицемерни, енергийното ни поле ще се раздели на две и ще сме по-слаби. За да имаме силна енергия, трябва да сме положителни. Повечето болести идват от емоциите ни“, казва Катя. Една от нейните теории е, че престоят в социалната мрежа „Фейсбук“ вреди на късмета ни и ни докарва злини. „От публикувани снимки на нова къща, дете, любящ съпруг може да се събере злоба и завист. Затова е добре приятелите във „Фейсбук“ да са сведени до минимум“, категорична е ясновидката.

Източник: Ретро