Ясновидката Латина съветва: Каръците да прескочат вода, болните – да пренощуват на земята

Ясновидката Латина съветва: Каръците да прескочат вода

Ясновидката Латина е сред най-младите феномени в България, научи Е-новини. С дарбата си, за която разбира още в ранна детска възраст, тя е помогнала на стотици хора да предотвратят житейски несполуки, да се избавят от болести, да закрепят брака си и да върнат късмета си обратно.

Латина споделя, че гледането не е безобидна работа и често след посещения на хора при нея се чувства отпаднала.

„Преди време виждах какво ще се случи с хората около мен по улиците, но сега мога да контролирам тази информация. А се възстановявам със сън или когато стоя дълго под душа. Освежават ме водата, природата, гората, тишината, птичките. Всички шумове на града, вибрациите от джиесемите, които ежедневно чуваме, обременяват мозъка ни“, споделя ясновидката. Според нея и обикновените хора, които нямат подобни заложби, също могат да си върнат енергията, използвайки нейните методи.

„Водата в природата е живот. Тя е най-чиста. Когато пиеш от нея, мислиш положително, същото е, когато стъпваш в нея – може да се излекуваш. Лечението с нея е много известно. Водата се нарича за здраве, замразява се и се пие. Като прескочиш вода или преминеш мост над река, всичко лошо ще се отмие. Огънят помага по същия начин – изчиства всичко лошо.

Земята също има способност да извлича лошата енергия. Като стъпваш по нея, може да си пожелаеш негативната енергия да потъне в недрата ѝ, да поеме лошото, болестите. Много е полезно да се спи на земята. Хубаво е и болните да правят този тип заземяване, за да се излекуват“, съветва Латина.

По нейни думи в България има 5 енергийни центъра, които могат да ни зареждат.

Те са Варна, Перперикон, Родопите, Рупите, Седемте рилски езера. Чудодейна силна имал и манастирът „Света Ана” в Бистрица. „Той е специално място. Св. Ана помага на жени, които не могат да забременеят. Това е майката на Богородица и ако ѝ се помолиш и ѝ дадеш дар, може да ти помогне. Оставят се бебешки дрешки, бутилка олио, хавлиена кърпа, пари. Дарът трябва да е от душа.

Гръцкият Свети Фонурий помага за любов и брак. На него се носи бутилка червено вино и цял хляб. Оставя се сватбено венче. В църквата „Света София” има чудотворна икона на св. Фонурий. Казват, че който отключи сутрин рано манастира „Свети Мина”, се жени до една година.

За отключване на късмет се отключват 3 църкви в 3 поредни дни. Предварително се записваш в определен списък в църквата и влизаш, палиш кандилата, молиш се, забърсваш иконите. Има малка църква на св. Николай до хотел „Шератон” и тя е много силна“, доверява феноменът. Освен в привличането на късмет тя е добра и в откриването на заболявания.

Латина виждала органите, които имат проблем, в по-тъмни цветове. „Идвали са и много хора с грешни диагнози, на които съм помагала или които имат заболяване, а не знаят за него. Много болести идват от стрес, нерви и от лошата храна, която се продава – с консерванти, хормони, оцветители. Затова нека ядем повече домашна храна, както се прави на село“, призовава гадателката.

Ретро