Жена започна да носи дафинов лист в чантата си, няма да повярвате до какво доведе това!

Жена започна да носи дафинов лист в чантата си няма да повярвате до какво доведе това!

Днес, като че ли сме свикнали да гледаме на дафиновия лист единствено като на подправка в кулинарията. Не се замисляме обаче, че в древността растението е било приемано като талисман, с който се привличат пари, щастие и късмет.

Изумителна е енергията на лавровите листа. Ако искате да привлечете парите и късмета към себе си, не спирайте да четете.

Много е важна предварителната подготовка на листата, така че те да се заредят с енергия и наистина да ни донесат късмет. Освен дафинов лист, ще са ви нужни и малко парче зелен плат, червен конец и няколко етерични масла. За предпочитане е да бъдат портокал, босилек и пачули.

Когато избирате листата, много внимавайте те да са здрави, да нямат пукнатини и цветът им да е плътен и наситен.

След като направите подбора, капнете по една капка от маслата върху листата. Вземете парчето плат и увийте листата в него. Накрая завържете с червения конец и сте готови.

За да се сбъднат желанията ви и този талисман да се зареди с подходящата енергия, нужни са му 24 часа, в които да престои на перваза на прозореца. На следващия ден освободете листата от плата, а него, заедно с конеца, изгорете.

Колкото повече дафинови листа сте подготвили, толкова повече сила и енергия ще има в тях. Преди да им намерите място в портфейла си, капнете по няколко капки от етеричните масла в самата преграда и едва след това ги настанете на място, което сте им отредили.

Не е добра идея да ги смесвате с банкноти и монети. За предпочитане е да бъдат в самостоятелно отделение.

Ако забележите, че някое от листата бива с нарушена повърхност, побързайте и го заменете с ново такова.

Носете този талисман със себе си и много скоро ще усетите как парите, късметът и щастието ще ви настигнат!

Източник: Актуално