Жени Живкова за Румен Радев: Какво искате от един обикновен човек?! (ВИДЕО)

Жени Живкова за Румен Радев: Какво искате от един обикновен човек?! (ВИДЕО)

Жени Живкова проговори за случващото се в страната и взе отношение към политиката за първи път от много години насам!

Най-известната внучка в България Жени Живкова най-после сподели мнението си за президента Румен Радев. Тя му симпатизира и подчертава, че не бива хората да имат много големи очаквания за него.

„Аз смятам, че човекът се справя като президент. В крайна сметка ние искаме прекалено много от едни обикновени хора, каквито са Румен Радев и Деси Радева. Надали те някога са мислили, че ще станат това, което са.“ – каза Евгения Живкова в „Неделята“ по Нова телевизия.

Тук тя най-вероятно има предвид, че мнозина се надяват ген. Радев да направи едва ли не преврат и да свали „мутрите“, както той ги нарича, от власт. Според нея обаче това не е по силите му, защото няма подкрепа от влиятелни фигури.

Жени е имала предложение да стане вицепрезидент в мандата на Румен Радев, но е отказала. Хора от БСП са й предложили поста.

Татовата внучка е на мнение, че БСП не прави добре с това разграничаване от Радев и е коректно да го подкрепи за втори мандат.

Жени Живкова разкри какво мисли за Радев и Борисов

Тя проговори и за Бойко Борисов. За изненада на всички, внучката на Тато няма лоши чувства към настоящия премиер. „Винаги е бил до нашето семейство, лоша дума за него не мога да кажа“ – заяви дизайнерката.

Все пак Живкова, която носи тази фамилия, тъй като дядо й я осинови след смъртта на майка й Людмила, смята, че промяна на политическата карта трябва да има, защото в момента българинът е много беден и става все по-беден.

Източник: Зона 98