Зрител: Фики и компания да замълчат, накрая беше трагичен, дори пускането му на финал бе компромис (ВИДЕО И СНИМКИ)

Зрител: Фики и компания да замълчат накрая беше трагичен дори пускането му на финал бе компромис (ВИДЕО И СНИМКИ)

Зрител на „Капките“ изпрати писмо, по повод недоволството от страна на Фики и компания, че именно той не е спечелил формата. Ето какво сподели с читателите на Plovdiv24.bg:

„Фики и компания да замълчат на секундата, претенциите им са позорни. В последните предавания изпълненията на Фики бяха трагични. Може и да му е било „обещано“ нещо от организаторите, защото бе очевидно толериран от журито, но последните му изпълнения бяха толкова слаби, че дори пускането му на финал бе компромис.

Видно е, че този младеж има талант, но явно има и много грешна представа за себе си и способностите си. Организаторите му „подаряваха“ супер удобни песни с „бутона“, докато посичаха конкурентите му с трудни, дори невъзможни изпълнения и той пак се дънеше.

Започваме с дуета на баща му и Йорданка Христова. Това изпълнение беше позор, може би едно от най-слабите във формата, особено гласът на Христова. Изпълнението му беше гавра с тази велика изпълнителка. Въпреки това, журито отново му даде високи оценки и го буташе, а трябваше да бъде последен в съответната вечер.

Дойде изпълнението на „Руфинка болна легнала“, очевидно още едно „решение“ на бутона, което бе изцяло в негова полза. Вместо да блесне, той отново се изложи тотално. Хората отраснали с тази песен, много добре знаят, колко слабо всъщност я изпя.

Имаше и други слаби изпълнения, но капакът бе финала. Трагично изпълнение на велика песен, изпълнена от Елвис Пресли. Пропускаме, че самата имитация не му се получи като глас, пеене и така нататък, английският му бе повече от комичен и то в песен в която няма много текст. Избора на тази песен бе грандиозен автогол от Фики и няма за кой да се сърди. Ама бил водил почти цял сезон.

Не е вярно, не водеше, водеше Михаела, която от началото до края се справяше по-добре от него и ако журито не го толерираше по безумен начин, нямаше да я изпревари във финалните предавани, когато той именно се справи най-зле. Ако някой трябва да се сърди за класирането, то това е Михаела, защото тя бе по-силен и постоянен конкурент на феноменалния и заслужен победител Рафи.

Затова Фики и компанията му да намерят малко мъжество в себе си и да признаят заслуженото си поражение“.