Звезда от „Откраднат живот“ с горещ коментар за Балтов и уволнението му от „Пирогов“

Звезда от "Откраднат живот" с горещ коментар за Балтов и уволнението му от "Пирогов"

Актрисата Милева Живкова, позната още като доц. Романова от хитовия сериал „Откраднат живот“, скочи остро срещу всички хейтъри на проф. Асен Балтов и уволнението му от „Пирогов“. 

Звездата от докторския сериал ревностно пази честта на доктора и дори влезе в скандален спор с несъгласни с мнението й нейни приятели в социалната мрежа.

„Огромна подкрепа за професор Балтов, за всички лекари и целия медицински персонал на Пирогов! Спрете се, всичко трябва да има мярка! Шапки долу, за хората, които спасяваха човешки животи и ще продължават да го правят, въпреки вас“, пише Милена Живкова в своя личен профил във „Фейсбук“.

„Не влизам в политически разговори, защото ми е унизително! Мислиш ли, че тези лекари, които лекуват хора без здравни осигуровки от цялата страна, не са на загуба, говоря за болница Пирогов! Знаеш, там отиват най- спешните случаи, не гледат дали имаш здравна осигуровка, ако си смазан при катастрофа, спасяват ти живота и за това са на загуба! Не случайно всички не осигурени, малцинствата са там, защото знаят, че няма да ги върнат, ако си спешен случай! Не ми говори за тези лекари, това е срам!

Ако, има злоупотреби, да го докажат, а не, да ми вадят шест имена , начело с Кацаров и да ми говорят за липса от 1.000000 ?! Това е фарс! Докажи го и тогава уволнявай“, гневи се тя в Мрежата по повод нападенията, че е политически зависима.

„Всички „герои“ в професията, се забравят, това от мен да го знаеш! Аз съм била и горе, и долу, и няма никакво значение! Много неща се забравят, смятат някои, че имаме амнезия! Не, нямаме и помним, всеки къде е бил, какво е направил, за да се преодолее всичко, трябва да се помни!

А не, тук и сега, от мен започва всичко, трябва да има диалог, иначе – помогни Господи, за кой ли път! Омразата и тоталното отричане, не ражда нищо добро“, пише още тя.

Служебното правителство обвинява проф. Балтов за непрозрачно управление и източване на здравната каса./show.blitz.bg