Борисов: Ако ме арестуват ще дойдете пред ареста с хляб и вода, не е толкова страшно

Борисов може да бъде арестуван

Борисов може да бъде арестуван по негови думи. Вчера стана ясно, че е даден на прокуратурата от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

„Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно. Да не се колебаят, ако ще идват – да идват по-рано, че после ще обикалям по страната. Ще срещнат съпротива. Да се примъкват там по техния си начин.

На честни избори не могат да ни победят“, така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към част от младежкия партиен актив по време на поредното представяне на новите кадри. Темата бе икономическата програма преди изборите на 11 юли, но Борисов не пропусна да коментира действията на служебното правителство, предаде Дневник.

„Няма да им се плашите, целта съм аз, ще сложите после един портрет тук, ще козирувате. За това се боря, ГЕРБ да я има, мен като ме няма.

Дълги години да ги тормозите комунистите, ние не сме като Ицето и Атанасов веднага да завъртим опашката и започва да ни харесва и Радев, и комунистите, и с всички само ние да сме добре, само ГЕРБ да са зле.

Окей, ГЕРБ са зле, ще дойде и вашето време да станете още по-зле. Те няма да свършат до нас. Искам вие да сте бастиона на демокрацията, онова, което става в момента като преврат, няма нищо законово в момента. Кандидат-президентът възлага на кандидат-президента да свърши кандидатпрезидентската работа.

Дано продължи адашът да говори повече“, с тази заръка Борисов закри сбирката.