Борисов: През 1944 г. са избили елита на нацията и 45 г. комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

Борисов: През 1944 г. са избили елита на нацията и 45 г. комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

За смяната на шефовете на службите, сега разбирам, че и с шефа на ДАНС е станало, единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия, единствените.

Оттук нататък никога, мога да се обзаложа с всеки един от вас, вие сте млади, ще живеете по-дълго, никога в България повече няма да разкрият руски шпиони, никога няма да си сложи някой повече главата в торбата.

Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да защитават Националната сигурност, а те били непочтени според някого, каза Бойко Борисов пред хора от ръководството на ГЕРБ.

Слагам бас с всички, повече руски шпионин няма да бъде разкрит, нито мрежа. Това е причината да ги махнат, и си измислиха, затова искам сега от вас да се внедрите, нахално и брутално до края да изчистите кого и как са подслушвали.

Ако си е говорил с криминалния контингент и е попаднал на мероприятия, това е съвсем друга тема, но да се сменят шефове на служби, когато ти си само един служебен министър, не го разбирам. Това е реваншизъм. Време е да говорим къде работиха децата им на нашите опоненти, на нашите правителства, каза още Борисов.

Те почтеност нямат. За съжаление, когато станат факт всичките им опити, а и успешни за преврат и влизане през задния вход на комунистическата диктатура, така е било 44-та година. Аз съм се чудил как е станало, то точно така е станало. Избили са елита на нацията, и след това, айде 45 години комунизъм.

Това в момента се опитват да направят, само че през задния вход и неслучайно не се направи правителство. 165 депутати да имаш и да не направиш правителство. Нарочно не беше направено. Явно схемата е по-дълбока, за да може това правителство да свърши мръсната работа на кандидата за президент Радев.

И тук аз нямам съмнение, за съжаление много пъти сме минавали през такива ситуации и поуки не сме си извадили като нация. Затова искаме да покажем как виждаме ГЕРБ следващите 10 години, вие сте гръбнакът на това, завърши Бойко Борисов.