Кадиров: Ще накажем всички убивали невинни в Донбас и Одеса!

Кадиров: Ще накажем всички убивали невинни в Донбас и Одеса!

Чеченските специални части ще накажат всички, които са убивали цивилни в Донбас и Одеса. Това заяви ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров, който се обърна към украинските военни и „дяволите от националистически батальони“ в своя канал в Telegram.

„Имаме адресите на всички дяволи и на техните семейства. Нацистите знаят това. Затова те, като чакали, се крият зад гърба на военните – тези, които положиха клетва пред народа на Украйна “, каза Кадиров.

Германски медии нарекоха чеченските спецчасти „кървави кучета“: Кадиров отговори

Лидерът на Чечения призова украинските военни да се справят сами с „чакалите“ или да ги оставят на чеченските специални части. Според Кадиров скоро всичко ще свърши и руският и украинският народи ще живеят в приятелство, както и преди.

„Не ни се намесвайте. няма да спрем. Имаме заповед, тръгваме на джихад!!!” завърши той.

По-рано Кадиров поиска от руския президент Владимир Путин да нареди на чеченските бойци да превземат Харков, Киев и други украински градове.

Столтенберг обяви, влиза ли НАТО във войната: В следващите дни нещата ще се влошат ВИДЕО

Той нарече ситуацията в Украйна заплаха за Русия, като отбеляза, че е добре да се преговаря за мирно решение на конфликта, но сега „нашите братя, нашите роднини и приятели“ умират заради военни действия, на които малко хора обръщат необходимото внимание.

От Кремъл отговориха, че Путин получава различни предложения за провеждане на специалната операция в Украйна и лично взима решения – към какви средства да прибягва.