Това е по-лошо от бомба! Този ход на Русия хвърли в шах и мат целия свят

Това е по-лошо от бомба! Този ход на Русия хвърли в шах и мат целия свят

Руската централна банка официално обяви , че от 28 март 2022 руската рубла е обвързана със златото.

Курсът е 5000 рубли за грам злато 24 карата. Всяка тройунция съдържа 32 грама. 32 грама по 5000 рубли за грам е 160 000 рубли.

Курсът на конверсия на рубли към щатски долари е 100 рубли и 90 копейки , за всеки щатски долар.
След като рублите са обвързани със злато на цена 5000 рубли за грам и за една тройунция злато би струвала 160 000 рубли , значи конверсията в щатския долар означава ,че при използване на рублите цената на златото е 1600 долара за унция , вместо 1928 долара за тройунцията при покупка с щатски долари.

Русия току-що заличи около тридесет процента (30%) от стойността на щатския долар в световен мащаб по отношение на златото.
Още по-интересното става , след като Русия ще продава петрола и газа си само в рубли , а рублите сега са фиксирани по 5000 рубли за грам злато т.е., всеки който иска да купува нефт или газ ще трябва да плати или в рубли или в злато !

Хората по цял свят буквално ще хвърлят парите си в рублата и ще бягат от долара и еврото.
Това, което Русия току-що направи , е финансов еквивалент на детониране на ядрена бомба.
Последният човек на тази планета , който се опита да подкрепи валутата със злато , беше ръководителят на Либия – Муамар Кадафи .
Какво направи НАТО с Либия , всички знаем.

Подозирам , че в този час банкерите по света говорят по телефона с държавните глави и ги инструктират, че това , което е направила Русия , напълно ще разбие щатския долар и еврото и тези банкери ще кажат на държавните глави да започнат невероятно силен натиск към Русия, граничещ със световна войн@.
Руската централна банка , днес завърза рублата със златото.
Миналата седмица Русия заяви , че ще продава нефт и газ само в рубли.
Това означава , че руският петрол и газ са обвързани със златото , като рублата го замества за злато.

РЕЗУЛТАТ:

Европа (която има нужда от руски газ и петрол) вече ще трябва да купува рубли за злато от Путин , или сама да плаща петрола и газа със злато.
Държави , които държат доларови облигации в резерв ще видят незабавно , че имат много по-малко полза от тях и ще започнат да ги дъмпингуват в полза на нещо по-стабилно.
Незабавният резултат е , че всички тези държави ще се освободят от резервите си в долари , което ще доведе до това , че всички допълнителни долари ще бъдат разпродадени и ще се приберат у дома в САЩ , причинявайки хиперинфлация
Изненадани ли сте , че Байдън беше на сцената миналата седмица , призовавайки за промяна на режима , защото предстои да има маси от гневни и буквално гладуващи американци , които ще бъдат по улиците и ще искат „отговори“.
Въздействието на това, което Русия току-що направи , е буквално кама в сърцето на щатския долар и еврото. Никой вече няма да иска тези валути и тъй като САЩ не произвеждат почти нищо у дома , когато останалите държави спрат да приемат долара като валута , САЩ и Европа ще бъдат засегнати от недостиг на почти всичко.