Виктор Николаев към адвокат: Говорите лъжи и простотии! Покажете доказателство, че 12 000 души са починали от вaксинa / ВИДЕО /

Виктор Николаев към адвокат: Говорите лъжи и простотии! Покажете доказателство че 12 000 души са починали от вaксинa / ВИДЕО /

„Това депутатите да не влизат със сертификат в Народното събрание е поредната акция на т.нар. опозиция да бойкотира правителството още от първите дни.

Това е едно политическо говорене, което няма никаква правна и медицинска логика“. Това заяви адвокатът Пламен Таушанов от Асоциацията за закрила на българските пациенти.

„Трябва задължително в нашия парламент да се свързва със сертификат. От юни тази година в Европейския парламент се влиза със сертификати. От ноември е задължително дори и за посетителите.“, каза още той.

На противоположното мнение обаче е колегата му Виктор Костов

„Това е фундаментален проблем, защото в Европейския парламент се влиза със сертификат, но има и заведени дела от парламентаристи срещу тази дискриминационна практика“, смята той.

„Зеленият сертификат е противоконституционен, дискриминационен и унижава човешкото достойнство. Аз съм адвокат, но държа на човешките права“, добави той.

В този момента се намесва водещият Виктор Николаев.

„Зеленият сертификат е като втори документ за самоличност. Въпросът ми е защо не протестирате срещу документите за самоличност по принцип. Там също ти слагат номер, снимат те, без да имаш желание да те снимат.“

„В случая нещата са по-страшни. От две години конституцията в България е дерогирана по отношение на човешките права. Ограниченията на човешките права не са ограничени. Моите клиенти също имат право на живот. Става въпрос за тези експериментални инжекции до каква степен нарушават правото на живот“, продължи адвокатът.

„Достатъчно! Това не е вярно“, жегна го пак Николаев.

„Те са експериментални. Влезте в сайта на агенцията по лекарствата. Именно заради живота и здравето на хората, които имат нужда от алтернативна информация за тези инжекции. От документи на Пфайзер, според адвокат Райнер Фумиш, който води дело срещу тях, се разбира, че от 42 000 души 12 000 души поне са с летален изход“, каза той.

„Това са глупости! Говорите лъжи и простотии! Покажете ми доказателство, че 12 000 души са починали. Нямаше да ви поканя, ако знаех какво лъжи говорите“, отвърна Николаев.

„Вие сте пропагандно предаване в такъв случай, защото не предоставяте алтернативна информация. Живеем в еднолична квазимедицинска диктатура, в която правата на хората са отменени със заповед на министъра“, не остана длъжен антиваксърът.

Източник: plovdiv24