Ясновидката Цветанка Янакиева: Ще има пожари и в България, не пътувайте до Франция и Испания

Ясновидката Цветанка Янакиева: Ще има пожари и в България

Ще приемем еврото, категорична е гадателката на Цеца Величкович, научи Е-новини.

Ясновидка Цветанка Янакиева е сред най-известните гадателки у нас, от чиито прогнози се интересуват даже световни звезди. За нея се твърди, че навремето е била лична врачка на сръбския бос Аркан и неговата половинка – певицата Цеца Величкович, която посещавала нашенката и до днес.

Янакиева набра популярност след изключително прецизните си и точни прогнози за природни бедствия и катаклизми – земетресения, наводнения и пожари, както и с безпогрешния си поглед над политическата обстановка както у нас, така и в чужбина. Тя беше първата, която предрече влизането ни в Европейския съюз.

До нея често се допитваха за изхода на някои от ключовите съдебни дела, като прогнозата ѝ за съдбата на медицинските ни сестри в Либия през далечната 2002 г. е най-точната. Цветанка Янакиева е известна както у нас, така и в Сърбия, където дори заснемат документален филм за нея, сравнявайки я с Ванга. Връзка с Ванга все пак има, защото именно тя е жената, която помага на Янакиева да развие дарбата си след тежко боледуване.

Според Цветанка до септември ще има атентати и жертви или в Испания, или във Франция.

Тя съветва българите да ограничат пътуванията си дотам. Янакиева предрича и още самолетни катастрофи, но не с наши летателни машини. Според нея Европейският съюз няма да се разпадне, а Великобритания ще съжалява, че напуска Съюза. Запитана къде е България в световната картина, тя отговаря:

„Няма да се оправи. Ще приемем еврото, но за хората ще е много трудно да се приспособят. Това с гърците е нищо в сравнение с това, което ще се случи у нас. Народът ще се вдигне. Икономиката няма да има подем. Правителството ще изкара мандата, но ще има вот на недоверие. Той обаче няма да мине. Ще има конфликти между партиите, доста разногласия виждам. Виждам смяна на министри. Ще се приемат нови закони относно правосъдието – за добро ще е. Ще влезем в Шенген“.

Ясновидката прогнозира, че тази година ни чакат проливни дъждове.

„Наводнения виждам, земетресения няма. Природни катаклизми у нас няма да има. Виждам само пожари. Трябва да се огледа много внимателно пътят в посока Бургас. Жертви ще има по пътя. Автобусите, които излизат от границата, също трябва да са много внимателни“, казва тя. От крадци ще потрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди.

Стълкновение между хора – убийства. Страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни. 2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести“, допълва прогнозите си гадателката.