За нас

Екипът на E-novini е изграден изцяло от професионалисти, доказали се в сферата на новините.

Ние ще ви информираме за най-важните новини от България и света, но в същото време, в нашият интернет портал можете да намерите много здравни, полезни, забавни и поучителни публикации от всички области на живота.

Екипът ни се състои от:

Цветан Славчев – собственик / администратор

Натали Славова – собственик / администратор

Даниел Маринов – редактор

Васил Милойков – техническа поддръжка

Теодор Димитров – графичен дизайн

Нашата мисия:

Ние от E-novini имаме мисия да информираме будните граждани от цялата страна, а и извън нея, като за целта ще Ви предлагаме само и единствено обективни новини и анализи за всичко, което се случва в нашата държава. Залагаме на иновативни решения в областта на интернет пространството, както и на пълна прозрачност.

Винаги можете да се свържете с нас, за да подадете сигнал за нередност или за нещо, което ви е направило впечатление. Нашият екип е отворен за нови предложения и ще се стремим да отговорим на всички Ваши въпроси.

Всички посетители на портала автоматично се съгласяват с общите правила на сайта и трябва сами да се запознаят с тях. Екипът ни не носи отговорност за мненията и коментарите на потребителите.

Съдържанието на E-novini и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на E-novini, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след одобрение на член от екипа, като е задължително да посочвате източник и автор с добавяне на активен хиперлинк към E-novini